Gebruikersvoorwaarden

GEBRUIKERSVOORWAARDEN

De informatie op onze website(s) is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Echter, veranderingen in modellen, technische specificaties, visuele presentaties of elke andere informatie op onze website(s) zijn altijd voorbehouden. Aan de inhoud van de website(s) van Auto Edison B.V. kunnen geen rechten worden ontleend.

PRODUCTEN EN PRIJZEN 

Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site zijn altijd onder voorbehoud. Auto Edison B.V. behoudt zich te allen tijde het recht voor zonder aankondiging vooraf wijzigingen aan te brengen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie. Getoonde kleuren en materialen zijn een grafische weergave en kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Wijzigingen en alle rechten voorbehouden. Aan de inhoud van de Auto Edison B.V. website(s) kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

AUTEURSRECHT

Alle visuele weergaven van producten, teksten software en ander materiaal op de website zijn eigendom van Auto Edison B.V. Ze mogen niet worden gereproduceerd of anderszins worden opgeslagen, anders dan nodig is om de pagina online te bekijken. Het zonder toestemming van Auto Edison B.V. kopiëren, verspreiden of verzenden van materiaal van deze website is verboden.

HANDELSMERKEN

Het handelsmerk, de logo’s, afbeeldingen en servicevermeldingen op deze website zijn eigendom van Auto Edison B.V. Zij mogen niet worden gebruikt, gedownload, gekopieerd of op wat voor manier dan ook worden gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de betreffende partij.

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Auto Edison B.V. haalt geen persoonlijke gegevens op, tenzij deze op vrijwillige basis worden verschaft. Echter, door het invullen van een aanvraagformulier of het zenden van een e-mail, geeft de bezoeker Auto Edison B.V. automatisch toestemming om deze persoonlijke gegevens op te slaan en aan te wenden voor marketingdoeleinden.

PRIVACYBELEID

Auto Edison B.V. streeft ernaar uw privacy te waarborgen. De persoonsgegevens die u mogelijk via deze website verstrekt, worden door Auto Edison B.V. voor eigen doeleinden verwerkt conform de huidige privacywetgeving. Door u verstrekte persoonlijke informatie wordt behandeld overeenkomstig de geldende Nederlandse wetgeving op het gebied van bescherming persoonsgegevens. Zie ons privacy beleid voor de details.

AANSPRAKELIJKHEID

Auto Edison B.V. wijst uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid af voor directe, indirecte, incidentele of speciale schade die het gevolg is van, of op een of andere manier te maken heeft met, uw toegang tot of het gebruik van de website, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, verlies of schade veroorzaakt door computervirussen of door het gebruik van de informatie op de website.

Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met ons bedrijf.

Auto Edison B.V.
Edisonstraat 1
2691 GT  ‘s-Gravenzande